Samsung lansează gama TV 2017

Samsung lansează gama TV 2017

Noile televizoare QLED sunt cu adevărat spectaculoase. Arată foarte bine, au o imagine extraordinară și se prezintă cu o mulțime de detalii inovatoare concepute pentru a ușura folosirea și integrarea cu alte produse.

Pe scurt, împletesc armonios inovația tehnologică cu simplitatea folosirii ei, oferind imagini cât se poate de realiste, un design minimalist extrem de elegant şi o conectivitate extinsă.

Seria de vârf presupune ecrane plate sau curbate, cu diagonale între 49 și 75 inci, cu rezoluție de 3840×2160 pixeli – UHD (Ultra High Definition), tehnologii Quantum Dot și HDR 1500. Toate sunt foarte subțiri și au rame discrete, aproape insesizabile.

 

Cuvintele cheie: Q Picture, Q Smart și Q Style.

Q Picture face referire la îmbinarea perfectă între luminozitate și culoare, inovația stând în modul în care noile televizoare Samsung reușesc să crească intensitatea culorii odată cu creștera luminozității până la 2,000 niți –  o premieră în industria televizoarelor.

Tehnologia Quantum Dot fără cadmiu, dezvoltată și utilizată exclusiv de Samsung, a evoluat în 2017, aducând mai aproape de perfecțiune eficiența luminozității, stabilitatea și varietatea spectrului de culori. Indiferent de câtă lumină ambientală – directă sau indirectă, naturală sau artificială – este în cameră, sau de poziția și unghiul privitorului față de ecranul Samsung QLED, experiența de vizionare este la fel de bună.

Q Smart îmbunătățeste experiența de home entertainment. Samsung Smart Hub a fost optimizat, iar navigarea este mult mai simplă, integrând pe lângă conținutul variat și de calitate și noua aplicație Smart View, prin care se face o conectare simplă între un dispozitiv mobil și televizor. Multitasking-ul se simplifică, iar utilizarea Samsung QLED TV presupune o singură telecomandă. Denumită One Remote, aceasta poate controla dispozitivele conectate la televizor și integrează comenzile vocale pentru căutări sau navigare prin funcțiile Smart TV-ului.

Q Style înseamnă minimalism, eleganță și modernitate, cu un design deosebit de jur împrejur. Dar înseamnă montare și integrare facilă, pentru că noul sistem de prindere No Gap elimină spațiul dintre televizor și perete și permite reglarea în 3 planuri. Alternativ se poate folosi suportul tip șevalet Studio – care pune în valoare televizorul ca pe o adevărată operă de artă, sau suportul Gravity – care conferă o eleganţă desăvârşită şi o multitudine de poziţii de vizionare.

Singura conexiune între Samsung QLED TV şi orice alt dispozitiv – STB, consola, sistem audio / video – se realizează acum printr-un cablu optic unicInvisible Connection – sistem simplificat, fără dezordine și complicații.

 

Pentru gama completă și detalii suplimentare poți accesa linkul oficial, aici.