SAMSUNG

Category
PARTENERI

SAMSUNG

 

De la fondarea sa în Suwon, Coreea, în 1969, Samsung Electronics a evoluat enorm într-un ritm alert, devenind un lider global în domeniul tehnologiei informației și gestionând peste 200 de filiale în întreaga lume. Ofertele companiei includ aparate electrocasnice: televizoare, monitoare, imprimante etc., precum și produse esențiale din domeniul telecomunicațiilor mobile, precum smartphone-uri și tablete. Samsung continuă, de asemenea, să fie un furnizor de încredere pentru componente electronice esențiale precum memoriile DRAM și semiconductorii cu memorie volatilă.

 

Samsung garantează crearea și furnizarea unor produse și servicii de calitate care sporesc comoditatea și favorizeazăa un stil de viață mai inteligent pentru clienții sși din toată lumea. Samsung s-a dedicat îmbunătățirii comunității globale prin căutarea permanentă a unor inovații revoluționare și prin crearea de valoare.

 

Samsung crede că valorile puternice reprezintă cheia unei afaceri bune, de aceea valorile sale esențiale – Oamenii, Excelența, Schimbarea, Integritatea, Prosperitatea comună – împreună cu un cod de conduită riguros, se află în centrul fiecărei decizii pe care o ia compania.
Samsung Electronics va continua să construiască peste realizările actuale noi abilități și experiențe pentru a-și dezvolta în continuare competitivitatea și istoricul de inovații.

 

Viziune: Inspirați lumea, creați viitorul!

 

Pentru mai multe informații cu privire la portofoliul Samsung te invităm să accesezi: www.samsung.com/ro