Bright-Distribution_MDM-custom

Soluții personalizate de MDM / EMM

Prin experiența dobândită în implementarea soluțiilor de MDM/EMM oferim clienților noștri posibilitatea implementării proiectelor la cheie.

 

Soluțiile de MDM/EMM oferite permit echipelor de suport, administratorilor IT și project-managerilor să monitorizeze, să administreze și să ofere suport de la distanță. Soluțiile propuse asigură o privire de ansamblu asupra întregii flote de echipamente mobile, permițând administratorilor să ofere cel mai înalt nivel de suport, să optimizeze performanțele dispozitivelor și să ia decizii în cunoștință de cauză.

Prin implementarea unui sistem MDM/EMM clienții obțin creșterea capacității de control și administrare a dispozitivelor mobile din companie, indiferent de locația acestora, tipul de conexiune folosit sau de tipul lor.

Portofoliul de soluții MDM/EMM acoperă toate tipurile de device-uri (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, desktop-uri, device-uri kiosk, STB etc.) precum și o gamă variată de sisteme de operare (Android, IOS, Windwos, Chrome OS, Android TV).

 

Soluțiile de MDM/EDM din portofoliul Bright permit abordarea unor proiecte complexe, care au caractersitici specifice și sunt personalizate pentru a răspunde provocărilor specifice diverselor verticale precum educație, sistem bancar, industrie sau retail.

Clientul are flexibilitatea de a alege modalități de licențiere variate subscripții lunare/anuale sau licențiere lifetime, precum și tipul de implementare cloud-based sau on-premise.